Tjeu Hurxkens

Beste inwoners van onze gemeente Echt-Susteren

Al meer dan 30 jaren ben ik, Tjeu Hurxkens, actief in de politiek. Eerst bij de groepering Algemeen Belang in de voormalige gemeente Susteren. In totaal heb ik acht keren mee gedaan aan de gemeenteraadsverkiezingen.Tjeu Hurxkens, raadslid DES

Sinds de fusie van gemeenten Echt en Susteren en ook de fusie van Algemeen Belang met Democraten Echt-Susteren (DES) ben ik nu lid van deze groepering. In  2012 ben ik gaan functioneren als raadslid en dat ben ik nog steeds.

Tijdens al die jaren heb ik veel inwoners kunnen helpen met hun vragen. Vooral voor jongeren en verenigingen heb ik veel werkzaamheden kunnen uitvoeren. Als beloning voor al die werkzaamheden is mij het zogenaamde “ridderschap“ toegekend in 1995. Voor mij zijn verenigingen belangrijk. Zij bepalen mede het gezicht van de gemeenschap.

Nu wij deel uitmaken van de coalitie, vind ik het fijn samen te werken met andere partijen binnen de coalitie.

Er staan ons veel uitdagingen te wachten en binnen de groepering DES worden vele onderwerpen besproken die meerwaarde hebben voor de inwoners van onze gemeente Echt-Susteren. Daar wil ik een bijdrage aan leveren, immers wij zijn gekozen raadsleden die er voor de inwoners moeten zijn.

Heeft u vragen? Dan kunt u mij bereiken op 06-33732339.

Met vriendelijke groet,

Tjeu Hurxkens