Video: Maatregelen en stand van zaken over de bestrijding van het coronavirus.

Democraten Echt-Susteren: De politieke partij die er staat voor de inwoners van Echt-Susteren

Inwoners van Echt-Susteren moeten zo veel mogelijk thuis blijven om het coronavirus te bestrijden. Maar hoe kun je mensen het beste op de hoogte houden van de zaken die in Echt-Susteren gebeuren als niemand echt bij elkaar kan komen? Nou gewoon; je video-belt elkaar via Skype en neemt dat op!

Kijk naar onze wethouder en presentator Marian Bruijsten, Rick Bekkers (huisarts Susteren), Harold Peters (manager Zuyderland Zorglocaties Regio Echt) en burgemeester Jos Hessels.

Zij praten u bij over alle maatregelen, de stand van zaken over de bestrijding van het coronavirus in Echt-Susteren en hoe het met de ouderen vergaat en waarom bepaalde maatregelen gelden in de verzorgingstehuizen.

 

 

stand van zaken coronavirus Echt-Susteren

Inwoners van Echt-Susteren moeten zo veel mogelijk thuis blijven om het coronavirus te bestrijden. Maar hoe kun je mensen het beste op de hoogte houden van de zaken die in Echt-Susteren gebeuren als niemand echt bij elkaar kan komen? Nou gewoon; je video-belt elkaar via Skype en neemt dat op! Kijk naar onze wethouder en presentator Marian Bruijsten, Rick Bekkers (huisarts Susteren), Harold Peters (manager Zuyderland Zorglocaties Regio Echt) en burgemeester Jos Hessels. Zij praten u bij over alle maatregelen, de stand van zaken over de bestrijding van het coronavirus in Echt-Susteren en hoe het met de ouderen vergaat en waarom bepaalde maatregelen gelden in de verzorgingshuizen.

Geplaatst door Gemeente Echt-Susteren op Woensdag 25 maart 2020