Energiebesparende maatregelen huiseigenaren

Het Rijk heeft extra financiële middelen vrijgemaakt om huiseigenaren voor te lichten en te stimuleren om energiebesparende maatregelen te nemen. De gemeente Echt Susteren maakt gebruik van deze Regeling Reductie Energiegebruik. De Energie Coöperatie Echt Susteren Energie (ESE)heeft van de gemeente voor de uitvoering  een subsidie ontvangen .

 

Huiseigenaren uit de gemeente Echt Susteren kunnen bij ESE een voucher aanvragen  en tot het waardebedrag van de voucher, zijnde Eur 70, kleine energiebesparende producten aanschaffen zoals: tochtstrips, radiatorfolie, energiebesparende LED lampen, slimme radiatorkranen, isolatiemateriaal, een douchekop die water bespaart, energieverbruik-meters, een slimme thermostaat, deurborstels, radiatorventilator, waterzijdig inregelen CV, luchtafscheider CV, vuilafscheider CV, kraanfilter en advies mbt het verduurzamen van de woning.

NB Er wordt een voucher per woning verstrekt.

De kosten van de gekozen maatregelen kunnen, tot het waardebedrag van de voucher, worden declareerd bij ESE.

 

Kijk voor meer informatie en het aanvragen van de voucher op www.echtsusterenenergie.nl  (kies – over de coöperatie  – projecten – RRE actie).

Vraag snel de voucher aan want op is op.