Even voorstellen: Angela Scheeren – commissie omgeving

Angela Scheeren

Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Angela Scheeren, moeder van Matt – 7 jaar en vrouw van Peter.  Vrouwtje van Jewel (de Stafford),  Peppa en Georgina (de mini-varkens), Kriebel-Tikkie-Kwik&Kwek (de kippen) & de 2 schildpadjes.

Naast dit huishouden van Jan Steen (ah ja….verbouwen, grote tuin, moestuin en bijen en een flink aantal hobbies) ben ik full-time werkzaam als Quality Engineer. Doe daarnaast ontzettend leuk vrijwilligerswerk bij het Smikkelkafé (in het buurthuis St.Joris), volg ik een avondopleiding tot meubelmaker én ben ik voor DES actief als commissielid Omgeving.

Ik ben van Indische afkomst en als enige meisje in huis wordt je al snel bekend gemaakt met “dienen”. Je hoort te zorgen voor je ouders, ouderen, de buren, je vrienden, kennissen, collega’s en eigenlijk iedereen die je maar sociaal tegenkomt. Dit is dan ook een groot deel van mijn opvoeding geweest en kenmerkend voor de manier waarop ik in het leven sta. Van huis uit met de paplepel ingegeven, en nog steeds een erg sociale inborst.

Angela Spinnewiel

klik hier om het hele bericht te lezen